Materijali korišteni u proizvodnji

Materijal izrađen od posebno pripremljenih poliesterskih vlakana, koji izbacuju vlagu iz tijela na površinu odjeće, odakle brzo isparava. Coolmax sprječava pregrijavanje i osigurava ugodan suhi osjećaj čak i za vrijeme intenzivnih aktivnosti. Istodobno, jedinstveni oblikovani četverokondentni vlakna pružaju izvrsnu prozračnost i u vlažnim uvjetima. Colmax ne apsorbira mirise i ima antibakterijski učinak

Materijal uglavnom korišten u proizvodnji majica kratkih i dugih rukava. Vrlo lagano i fleksibilno.
Težina: 130GR / m²
Sastav: 86% poliester mikro, 14% elastena
Izrađen u Italiji

Pletena tkanina od višeslojnih niti, što vam daje ugodnu mekoću korištenja i time udobnost u upotrebi.
Proizvodi koji se koriste za doradu proizvoda, uzrokuju vrlo kratko vrijeme apsorpcije vlage (znoj) i minimiziraju vrijeme sušenja. Posebno odabrana tkanina daje pleteni prostor isparavanja i prozračnost.

100% polyester
Materijal uglavnom korišten za kratke ljetne majice, antibakterijski, vrlo lagan, brzosušiv i elastičan.
Izrađen u Italiji.

Pletena tkanina namijenjena sportašima koji se moraju nositi s lošim vremenom. Specijalizirana sirovina koja se koristi za proizvodnju omogućuje odlične izolacijske površine na unutrašnjosti proizvoda.
Na vanjskoj strani pletiva, vodonepropusna impregnacija se koristi za zaustavljanje prodora kiše u proizvod. Visokokvalitetne višeslojne pređe pružaju mekoću za veću udobnost. To je yo visokokvalitetni materijal za održavanje prirodne temperature, uz malu težinu materijala. Ova serija je idealna za proizvodnju topla vanjska odjeća za potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Svi proizvodi izrađeni od tegomateriala jamče udobnost u teškim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući svojoj modernoj strukturi, materijal omogućuje da koža slobodno diše (vlakna koja se koriste čine unutrašnji sloj pletiva apsorbiraju znoj i ispuštaju vlagu)

tehnički podaci:
Težina: 120GR / m²
Sastav: 84% poliester 16% poliuretana
Diafragma: Da 1085 stupac s vodom dijafragme> 10.000 mm, potpuno vjetroneepropusno.

Svi proizvodi izrađeni od tegomaterial jamče udobnost u teškim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući svojoj modernoj strukturi, materijal omogućuje da koža slobodno diše (vlakna koja se koriste čine unutrašnji sloj pletiva apsorbiraju znoj i ispuštaju vlagu).
Materijal namjenjen za vožnje od -5 do 5 C

Svi proizvodi izrađeni od tegomaterial jamče udobnost u teškim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući svojoj modernoj strukturi, materijal omogućuje da koža slobodno diše (vlakna koja se koriste čine unutrašnji sloj pletiva apsorbiraju znoj i ispuštaju vlagu)

Svi proizvodi izrađeni od tegomaterial jamče udobnost u teškim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući svojoj modernoj strukturi, materijal omogućuje da koža slobodno diše (vlakna koja se koriste čine unutrašnji sloj pletiva apsorbiraju znoj i ispuštaju)
Tehnički podaci
Težina: 335GR / m²
Sastav: 92,5% poliester 9% poliuretana
Diafragma: Da – membranska serija1085, vodena kolona> 10,00 mm; potpuno vjetrovno
Udobnost> 11.000 GR / m² / 24h, idealna za prijenosni ispis
Unutarnji materijal: toplinska / vunena tkanina, optimalna izolacijska svojstva održavaju pravilnu mikroklimu tijela.

Svi proizvodi izrađeni od tegomaterial jamče udobnost u teškim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući svojoj modernoj strukturi, materijal omogućuje da koža slobodno diše (vlakna koja se koriste čine unutrašnji sloj pletiva apsorbiraju znoj i ispuštaju)