O NAMA

Naša ponuda obuhvaća sav odjevni asortiman te dodatke koje koristimo u biciklizmu, triatlonu i trčanju- majice, hlače, jakne, kombinezoni, kape, rukavice, grijače s vjetronepropusnim i vodonepropusnim svojstvima, sve to u vašem dizajnu.

Oblačimo profesionalce i amatere, u proizvodnji koristimo najbolje trenutne materijale na tržištu, kao i umetke od najpoznatijih proizvođačaLa Fonte, Dolomiti , Elasticinterface.

Jedni od naših najzadovoljnijih klijenata su u samom vrhu svjetskog biciklizma prvenstveno mislimo na  MTB  CROSS Racing Team te smo glavni dealer za poznatu Poljsku  biciklističku utrku  Tour de Polonge s tradicijom od 75 godina.   Opskrbljujemo biciklističke reprezentacije Poljske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore  kao i veliki broj klubova i individualaca.
U 2019. ostvarena je suradnja s utrkom kroz Hrvatsku “CROrace” gdje su vodeći biciklisti vozili u našoj kolekciji “race”

S nama je sve moguće pa i izrada samo jednog artikla što nas čini još originalnijima i prepoznatljivima., a naši vrhunski dizajneri zadovoljit će i najzahtjevnije klijente.

Vaš Quest HR