UVJETI KUPNJE

Načini plaćanja

  • Gotovina prilikom preuzimanja
  • Virmanska uplata
  • Internet bankarstvo
  • KEKS Pay
  • Karticama jednokratno (Diners, Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium, strane American Express)

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

1. Plaćanje pouzećem/gotovina

– Naručenu robu šaljemo na Vašu adresu, a prilikom primitka robe kupac isplaćuje gotovinu dostavnom službeniku.

2. Plaćanje predračunski/putem internet bankarstva ili opće uplatnice

– Za naručenu robu šaljemo Vam predračun, a po primitku uplate šaljemo robu na Vašu adresu.

3. KEKS pay

Skeniraj QR kȏd i plaćaj doslovno jednim potezom prsta u sve više prodajnih mjesta i internet trgovina!

Ukoliko nemaš KEKS pay, skini aplikaciju poveži je s bankovnom karticom i vrši plaćanja jednostavno, brzo,  sigurno i bez provizije.

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova – što je duža, otpornija je na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici “Prijava”.

Dostava

BESPLATNA DOSTAVA za  narudžbe iznad 130,00 E/979,00 kn, a za ostale narudžbe cijena dostave je 4,50 E/ 33,88 kuna po narudžbi.

Sve artikle iz našeg prodajnog programa dostavljamo na cijelom području RH i EU.
Cijena dostave za države članice EU iznosi 10,00 EUR/ 75,00 kn za pakete do 2kg.
Za svaku pošiljku moguće je zatražiti šifru za praćenje pošiljke.
Naručene proizvode koji su dostupni šaljemo u roku od 1-2 radna dana, a svi proizvodi koji su dostupni uz prednarudžbu rok isporuke uz prethodan dogovor (7-14 radnih dana).

Povrati i reklamacije

Zamjenu ili povrat robe kupljene preko Web shopa moguća 14 dana od trenutka kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, uručen paket.
Artikli moraju biti nekorišteni / neoštećeni i orginalna ambalaža sačuvana.
Naručena će roba biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Povratni ili zamjenski paket molimo Vas pošaljite isključivo na našu adresu QUEST HR, Budak 84, 23422 Stankovci, Hrvatska.

Troškove povrata robe ili zamjene robe na našu adresu snosi Kupac.