LIGHT AHEAD VISION + black/blue

99,00 

- uključen PDV

Opis

Light ahead su ultra lagane sportske sunčane naočale bez okvira, koje su pogodne za trčanje, vožnju biciklom i druge sportske aktivnosti.
Naočale teže samo 16g i spadaju među najlakše sportske naočale na svijetu.
Odlikuje ih mala težina, odlično prianjanje i široko vidno polje jer naočale nemaju okvir. Unatoč intenzivnoj sportskoj aktivnosti, naočale ostaju na mjestu i ne miču se.
Ručke naočala izrađene su od švicarskog Grilamida TR90 koji je izuzetno lagan i fleksibilan te omogućuje savršeno pristajanje na sve tipove lica. Visokokvalitetne Vision+ naočale stvorene su za izoštravanje slike, poboljšanje vidljivosti i otkrivanje detalja koje golo oko ne može uočiti.
Posebna tehnologija otkriva nijanse boja koje se golim okom ne mogu vidjeti. Okruženje na biciklu ili trčanju tako će biti još izražajnije i ljepše. Naočale pružaju izvrsnu pokrivenost očiju bez zaklanjanja pogleda.
Vision + leće imaju doživotni visokokvalitetni premaz protiv magljenja i vodoodbojni premaz koji sprječava nakupljanje kapljica i prljavštine na površini leća. Vision+ naočale pružaju izvrsnu vidljivost, kontrast te omogućuju sigurnu i udobnu sportsku aktivnost.

LENS: Vision+ blue mirror

LIGHT TRANSMISSION: 12,9%  

LIGHT CONDITIONS: Bright light, medium light

CONTRAST: Increased

BASE LENS COLOUR: Bronze

CATEGORY: 3

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.