Ready 2 ride

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje sa Quest.hr tvrtkom, odlučili smo se za top model iz njihove ponude te potpuno novi dizajn u suradnji s Irmom  (Art by @irma_cycopath) koja je dizajnirala grafiku.
Ovaj put smo išli sa gornjim dijelom koji spada u Race kolekciju te kao takav nema ovratnik što se pokazalo ugodno i na dužim pedaliranjima kako na cestovnom tako i na brdskom biciklu.Za vrijeme vožnje nemate potrebu otvarati dres jer vas smeta ovratnik ili vam je vruće. Majica je go green pa je tako veći dio napravljen od BICIMANIA materijala koji je izrađen od reciklirane plastike dok je ispod i na bokovima ORLEANS prozračni materijal. Rukavi, duži od naših dosadašnjih krojeva izrađeni su od STRIP materijala koji stoji savršeno i lijepo je pripijen uz tijelo.
Išli smo doista daleko u detalje pa smo se odlučili na lock/unlock zatvarač koji ima dvije pozicije i samo u jednom položaju ga je moguće otvoriti ili pomaknuti te ga u bilo kojoj poziciji možete opet zaključati. To do sada nismo imali u sklopu naše kolekcije :).

Elite izvedba hlačica koja je pak klasa za sebe i po kroju, a i po kvaliteti te s pelenom unutar hlačica koja trpi i do deset sati vožnje napravili smo ogroman skok u odnosu na ono što smo do sada radili. Provjerena BTECH Ecco 180 8+ pelena, kako od nas tako i od drugih koji su ju isprobali i nakon 200 km na cestovnjaku dolaze samo riječi hvale. Bočni paneli hlačica su od materijala STEEL koji ima jedan mrežasti uzorak i služi da se materijal jednolično rasteže po tijelu te drži formu i nakon dužih vožnji. Uz njih tu je i donja traka PRIMA koja osigurava da se nogavice ne povlače prema gore. Ono di smo također išli značajno prema naprijed su i ultrafine naramenice ugodnog materijala sa mrežicom na leđima na koju smo također ubacili print i uskladili boje ;). Ovaj bike kit je osmišljen za cestovne, brdske i gravel vozačice i vozače te smo birali kombinaciju svijetlih i tamnijih tonova kako bi se postigla vidljivost na cesti, a da opet imamo i cool dizajn :). Kroz našu kolekciju su prošli i potpuno bijeli dresovi za koje su mnogi tvrdili da nije dobro rješenje jer se ne neće moći oprati, a opet i danas ih viđamo na biciklistima i dalje su bijeli i čisti ;). Iz tog razloga, straha od svijetlih boja nemamo, a pješčana boja hlačica u kombinaciji sa ovom zelenom nam se pokazala kao odličan izbor.

Tekst i fotografije preuzeti s izdanja Biker 10/2023.